Friday, May 6, 2011

result UPU : jom update!

assalamualaikum.

sebab semua orang susahlaa nak habiskan kredit je nak tanya-tanya semua orang kan, aku dengan senang hatinya nak buat post ni.

jadi, ringan-ringankanlah kaki dan tangan menulis apa pengajian dan universiti mana yang korang dapat.

sila komen ya.. jangan tak komen!

8 conteng:

Fatimah Zahra' said...

meh sini aku gtao:

timah: USIM, MEDIC / MATRIKS pilah, sains
afiza: UITM, diploma farmasi
fatin: UITM, diploma sains.
amy: UITM, diploma akaun / matriks pilah, sains
afifah sidek: UITM, asasi sains



syahmi: UM, pengajian islam dan sains
falhie: USIM, MEDIC (yeke? ni syahmi yg ckp)


haa, tu je aku tau.

Iffah Syuqaira said...

aku baru je nak cadang suruh korang buat satu page untuk listkan where are we now. harap ada yang pertimbangkan, supaya senang sikit nak update.. ok, cadang je :)

yang aku tahu pulak:
Fitrah: asasi sains hayat
Ayuni ngan aku: asasi sains fizikal
kitorang semua kat UM

Iffah Syuqaira said...

lagi:

farah husna: tamhidi pergisian, USIM
hawa: tamhidi sains&teknologi, USIM
mizah: diploma sains, UPSi

Dato' Dr. Nurul 'Afifah :) said...

stuju dgn iffah~

Iffah Syuqaira said...

jap tadi aku dah buat dah pun, pastu delete balik sebab tak tau nak tulis apa ^^

Fatimah Zahra' said...

yayy!! ada geng kat USIM..

challo bette!!

Dato' Dr. Nurul 'Afifah :) said...

iFFah : cube eja 'pergigian' tu betul2 sikit. buat malu je. kite dah la nama sama. ish2. :P

p/s: haha gurau je. lalala~

Iffah Syuqaira said...

typo la kak pah! haha.. sebab nk cepat sangat XDD

Post a Comment

Satu Fikrah