Saturday, March 26, 2011

photo sharing for ikramians

assalamualaikum:


ni aku dah buat akaun baru untuk photosharing 5ikram moments ok.


www.imageshack.us

email: sama ngan email blog ni.
password: sama ngan password blog ni.

username: ikramians
gambar: any uploads will be okay, asalkan korang tak kisah orang lain tengok.
copyright: "umum". as long as korang tak kisah orang lain guna untuk media yang lain.

tujuan: untuk memudahkan kita saling bertukar gambar. haha. sebab kalau nak hantar melalui email macam berat sangat ek? kalau nak masukkan gamba2 lama2 pun boleh, tak kisah der. suka hatilah okay?

amaran: gambar yang dah di masukkan tu, boleh di delete oleh individu lain yang ada akses ke akaun tersebut. jadi, agak-agaklah kalau nak uploadkan pun. haha.




yang benar,
TiMZuLQ

1 conteng:

iffahsyuqaira said...

thanks Timah. Aku akan bukak segera...haha
Very nice idea, btw :D

Post a Comment

Satu Fikrah