Saturday, February 26, 2011

Reunion

Venue - Mama Azlin's place
Date - March 16*
Day - Wednesday**

Tentive : (a.m.) 8.3o - grak dr umah masing2.
8.5o - tibe di rumah tcher
9.oo - mule kerja
a) tanak nasik
b) potong sayur, buah n sume yg perlu pemotongan
c) balut kentang
d) prepare pggans n cawans
e) etc.***

(p.m.) 2.oo - mule bakar2
3.oo - makan**** n formal event starts
a) ucapan mael
b) few words from our tcher azlin
c) doa slamat n doa mkan
4.oo - cabutan b'tuah (7 lucky winners)
- tukar2 hadiah
5.oo - penutup
- bersurai*****
6.oo - kemas******



* - yet to b cnfirmed
** - depends on date
*** - byk lg; sume2 lah yg perlu disiapkn
**** - afta bakar n da masak da bole start makan da snanye
***** - sape yg jaoh2 tu da boleh la blk
****** - sape2 yg dkat tu stay tlg kemas2 sume2



-pg tu tcher harap ramai la dpt dtg tlg, lg ramai lg bgus
-we need feedback people so please, do your part n tell us whether u can show up or not.
-owh n for more info n details please contact Mr. Nazrin Hamka at 0173710700
-for the time being, yes, die sorg je but soon few girls will b informd so that u may ask them too. :)


ps: this blog seems 'dead' to me. sorry to say but kn kn?

34 conteng:

Nash said...

yup...juz ok..thanx den

BudakBajuKuningSebelahTingkap. said...

a'ah. da nak jadi bangkai dah pun blog nih.

wardah07 said...

a'ah..blog ni da bersawang da.haha..
erm,nnt ape2 sape sape inform la..

Anonymous said...

nk kne pki uniform skolah x ?

Farzana Maulan said...

jap nk tnye kalo kte wat awl sket ley x? selasa ke?ari rabu uh de kje sket...tapi kalo major ley ari rabu ana ikut jew. (tapi hrap sgt2 dipertmbgkn)

mizah said...

org x kesah pegi ari ape pon.inshaAllah boleh kalo x de hal.ok!

Fatimah Zahra' said...

ayyo. ingtkan aku yg first comment. cet. 16mac kan? aku dtg ar awal nnti. semua barang teacher beli dulu eh??

Fatimah Zahra' said...

jap! 16 mac bukan bday yuuki ke? ntah. aku lupa ar. tapi betullah 16 dia kan?


sila jawab ye.

Farzana Maulan said...

ni lagi satu soklan, maisarah dah gi DQ kan, die skang cti sampai 13 aribulan, nk tnye2 kalo2 blh awlkn...psal dak plkn blek ble uh lgi stu cter lak kan...apepon kmi bersetuju ats persetujuan rmai..emy, nash , din tlg jwb k..

Anonymous said...

tim, kot ye pun xyah la ckp kuat2!
hahaha

x sangka, ada yg ingat pulak :D

Fatimah Zahra' said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa~~~
betullah tu.
that anon says it all.




~WE ARE GOING TO HAVE CAKES LATER~
oh, comelnyee.


anyway, alang-alang cik yuuki 16, saya nak bagi tau saya 18 ye. jangan lupa pulak.
sila tanda dalam kalendar *as if org guna kalendar zmn IT ni*

whatevs.

Anonymous said...

ana,masalahnye skang,kite sume x dpt nk confirm sape yg ley join n sape yg xley.rumit jugak bile nk wat gathering cney bile sume da duk jao2 n de hal.nk awalkan boleh,tapi kne set tarikh dlu ar then gtaw dak2 ney.any idea??

Fatimah Zahra' said...

ouh, nak bgtau jugak. aku keje ni. baru dpt job offer, and apparently cuti sekolah ni pun keje.

tapi nnti i'll try la.korang tak rasa ke kalau buat tgh2 cuti sekolah tu ramai balik kg?
sila consider balik tarikh.
haha.



*jgn tension ye AJK! ape2 pun, kita kena buat jugak. haha.

niha, bulan mac.

16-yuuki
18-akuh
25-fiza
28-nad

ha! apecer?

Anonymous said...

bdak2 plkn blk 13 if i'm not mstaken so 14 or 15 tu la pling awal kte leh bwat. tp plan nk bwat time cuti skola xleh diubah coz tu tcher azlin yg mntak. coz time skola or weekend biase, nnt tcher ade prgram or nything lg pun tcher kn skola. so?

Anonymous said...

tim, you're missing one girl
23 - fitrah

to nash/ajk, apa kata klau iklankan program ni kt fb, buat post dlm group shams tu pastu link kt sini. rasanya rmai je yg x perasan info ni. x paksa, cadang je~~

Anonymous said...

hallamakk..so ble nk tetapkn tarikh yg sbnarnye ni..sbb msg2 ad hal,ade yg xde..so ble nye kwn2?.tp yg pasti kte ttp kne wt time cuti skola ni kan..

iffah said...

terpulangla....tp rasanya dh ok kot tarikh tu...apa2 pun, cuba la bincang dlu dgn bdk2 ni, rasanya fb tu plg sesuai kot ^^

Farzana Maulan said...

yup, stuju ngn fifah... w/p ana xde fb, gtw dak2 len so that dorg tau reunion nih..kte de mase minggu nih jew..

iffah said...

saya rasa saya bleh tlg buatkan...tp better klau penganjur sndiri yg buatkn kn?

bila terfikir balik, rasanya better buat satu note kt fb tu (copy paste benda ni) pastu tag sume 5 ikram, at least dorg pay la attention skit...

Nur Afiza said...

Kawan2...buat masa skrg fiza x ley nk bg jwpn lg smade dpt hadir @ x...klu maisarah n farah husna dpt gi, bley laa kitorg konvoi gi umah tcher sama2 tp klu diorg x dpt gi...maybe ssh skit fiza nk gi reunion ni sorg2...lgpun x tahu jln ke rumah tcher...urmm, stkt ni jela yg fiza ley bgtahu. Tim, tq sbb igt bezday fiza...^-^

Fatimah Zahra' said...

ahahh!!! welkem cik fiza. oik, aku dah ingat dah tarikh 23 tu pun ada org gak tapi terlupa sape, adoiyaiii.

cik fitrah jgn patah hati pulak.
maaflah, otak sempit kebelakangan ni.
haha.
*sori fit oi!!

Anonymous said...

aku rasa inilah satu2 nya entry yg ada komen berjela-jela.


haha.
camne nak idopkan balik blog ini? tolong siarkan email ngan pword. lupa sudahhh!!

Anonymous said...

actually, aku ada satu cadangan camne nk improve blog ni...tp nnti lah aku post, tunggu 'reunion fever' ni habis dlu ^^

Anonymous said...

y'all, can u please juz tulis je sape u guys n dtg ke x. coz it'll b a lot easier nk tau sape yg da get informed or yg blom. so, nnt snang nk inform sape2 kwn kite yg blom tau psal ni lg. ea, please ea. coz i'll take note sape yg da ade name. coz ramai yg anony. ea ea. thank you. :)

Farzana Maulan said...

ok...maisarah de gtw, xpe lar kalo die xpat dtg coz dak plkn lbh rmai kan, dari fatin dari nash lak ade kate..ckgu azlin free waktu 16 mac tu jer.nak taknak kne wat ari tuh gak.so, dari ana sendiri : insyaAllah aku join k.

Anonymous said...

no, not exactly 16 mac la. 15 da boleh, 14 boleh jgak ig bdak plkn boleh n i think most of them boleh je. btw, please, possible kn diri tu utk dtg.

Nur Afiza said...

Mne satu yg btul ni...ana ckp tcher hnya free pd 16hb tp anonymous ckp 14hb @ 15hb @ 16hb bley lak...ish3, confuse btul...kne tetapkn cpt..klu x ssh org lain nnt especially yg kje mse cuti n yg duk jauh2 ni...fiza xde mslh klu korg nk wat reunion ni awl skit...

but still..

i can't tell you guys yet whether i'll go or not...bcoz i'm waiting for husna to give her answer right now...


*miane (sorry..) -_-

Anonymous said...

no, tcher free during cuti tu. date die 14, 15 or 16. n now date yg pling sesuai 16, tp if ramai cant make it, boleh je awal kn. pegi 14 or 15. so?

aDik said...

fatin tak kesah! huhu. fatin dpt dtg, insyaALLAH. cume org lain la sibuk bekerja kn. itu mcm susah skit. so, tnye la dak2 lain lagi k. anywy, sila tentukn date yg btul2 knfirm dulu. jgn nyushkn org lain :)

Nur Afiza said...

urmmm...nk tnye skit laa...psl tkr2 hadiah tu..ape range hrga tuk hadiah tu ek? rm10-rm15 ke? fiza dh x igt laa...lg satu, tkr2 hadiah ni wat cmner? antara laki dgn laki n pmpuan dgn pmpuan ke atau cmpur2 je?

ok..bg org yg in charge tntg spe yg dpt hadir @ x ke reunion ni...fiza nk bgtahu..insyaAllah, fiza, farah husna n shazwana dpt hadir...tp klu ade ape2 hal nnt..fiza akn mklumkn kemudian.. :)

Iffah said...

insya-Allah, I'm going.

one more thing, rasanya date tu xyah ar tukar2 lg..sbb akn lg menyusahkan...

mizah said...

sokong iffah!!

Fatimah Zahra' said...

aku pengkomeng ke tiga puloh tiga.






*saje nak menyemak.
*asal? ada masalah?

Farzana Maulan said...

ana sokong iffah gak...kte wat luse k...insya Allah

Post a Comment

Satu Fikrah