Friday, December 17, 2010

Jangan Terputusnya

semua dah maklum, akan tamatnya SPM 16 haribulan lepas,
tamatnya spm itu, tamatlah persekolahn kita,
dalam minda semua ada plan masing2,
ada kerja, ada jln2 ada plkn,
semua berbeza haluan,
namun,
biar ke mana kita pergi,
biarlah ikatan 5 tahun ini,
kekal selamanya,
tiada terputus tanpa penyambung,
ingatlah,
sekolah adalah kenangan yang palling
MANIS

2 conteng:

Fatimah Zahra' said...

bila cuti dua minggu dah terasa macam dua bulan.
bila 2/3 masa aku dulu bukan kat rumah sudah dikembalikan.
bila stay up malam dah takde tujuan.
bila program kat tv dah terasa macam keanak-anakan.
bila hari yang indah dan kosong itu mula membosankan.
itulah waktunya..setiap saat aku ingat semua kenangan.

p/s: dulu aku harap ada waktu 'aku' sahaja. tapi sekarang aku rindu setiap saat 'kita'.

Iffah Syuqaira said...

btul tu, Tim.
cuma aku harap management blog ni x lumpuh. In fact, we shall improve it from time to time, perhaps by pointing out some full-time moderators?

Post a Comment

Satu Fikrah