Saturday, May 7, 2011

posto posto : --> Result UPU <--

C
ON
GRATS korang-korang semua!

Fatimah : Tamhidi Perubatan USIM.

Falhie : Tamhidi Perubatan USIM

Farah Husna
: Tamhidi Pergigian USIM

Hawa : Tamhidi Sains dan Teknologi USIM

Ismail : Tamhidi Sains dan Teknologi USIM

Afiza : Dip Farmasi UiTM

Nazrin : Dip Farmasi UiTM

Fatin : Dip Sains UiTM

Amy : Dip Akaun UiTM

'Afifah Sidek : Asasi Sains UiTM

Zahid : Asasi Sains UiTM

Hidayah : Asasi Sains UiTM

Aizuddin : Asasi Kejuruteraan UiTM

Hajar : Asasi TESL UiTM

Fitrah : Asasi Sains Hayat UM

Sepet : Asasi Sains Hayat UM

Ayuni : Asasi Sains Fizikal UM

Afifah Shabri : Asasi Sains Fizikal UM

Acap Azar : Asasi Sains Fizikal UM

Syahmi : Asasi Pengajian Islam dan Sains UM

Mizah : Dip Sains UPSI

Ikhwan : Asasi Farmasi UIA

Umar : Asasi Kejuruteraan dan Sains Komputer UIA

Farzana : Asasi Bahasa Arab UIA & Program Dip Darul Quran

Maisarah : Program Sijil Darul Quran

Nadzirah : Dip Jururawat UiTM & USM

Shazwana : Asasi Sains Pertanian UPM


Sesape yang tau dak-dak lain nye result, boleh la tambah-tambah kat sini. Yang missing kat sini Jasmi.
*puas aku nak mengingat balik kedudukan kat kelas 5 ikram sebab nak carik nama2 yang missing nih.huhu.*

Sekian.



15 conteng:

Nur Afiza said...

Mnx maaf ea kpd org yg tulis post ni..fiza edit skit kt nama2 org yg missing tuh..lps fiza dh slsai update tuk mai, hajar, nad, wana n farzana. Hrp2 x kisah la ye..huhu~

Hurmm, rsenye mcm x ckup sorg je kt list org yg missing tuh...klu x silap 'Aizuddin' kan?

Lg 1, bg org yg dpt u especially UiTM ni..
bgthula dpt kt mne..bg yg dpt u lain tu nk bgthu pun boleh..ni cadangan je ^_^

fatimahzahra said...

aku usim kat nilai. haha..
anyway, yang empat yang masuk USIM ni (crossed my fingers) tahniah ye..

Nur Afiza said...

stkt ni yg fiza tahu..

hajar : uitm melaka
hidayah : uitm shah alam
nadzirah : uitm puncak alam

n fiza lak...dpt uitm kampus bertam, kepala batas, seberang perai utara, pulau pinang..huhu~ Jauh kan?

Iffah said...

Fiza: it's okay.. xde hal lah. Cuma nak minta tolong satu je la, nanti Fiza tolong confirmkan balik Fiza dengan yang lain2 ni akan ke mana. Sebab tak semua orang akan ambil UPU kan?

Afiq Arif said...

eh,someone missing..din??

Nur Afiza said...

Iffah : a'ah..blum tntu lg sume akn amik upu tu..insyaAllah, fiza akn bgthu nnt. Stkt ni yg fiza tahu dh confirm nk amik upu ni..hajar (uitm) n nad (usm). Mai mmg dh msuk DQ pun...pd akhir thun lps. Farzana lak dh nekad nk amik dip kt DQ tu. So, tinggal fiza n wana je yg blum sure nk msuk mne nnt.

Nurfadhilah said...

aizuddin uitm asasi kejuruteraan

Fatimah Zahra' said...

MAIL KACAK tamhidi sains teknologi kat uSIM gak. dasar meramaikan umat je.. haha. happy ni. LOL..

Anonymous said...

eh. MAIL KACAK same dengan hawa lah! kui3

Iffah Syuqaira said...

haha.. anon, aku baru je nak mention pasal tu~!

Nur Afiza said...

Haha..btul tu anonymous..diorg brdua tu ade jodohla..;) Nnt klu jd kawin..jgn lupe jmput sume org dtg mkn nasi minyak..heee

Anonymous said...

wootwoot~ lame nye aq x bkk blog ni. =.=

Jasmi said...

aku je ha tergantung.. doa2kan la aku.. aku doakan korang berjaya dalam setiap jalan yg korang pilih.. :) All the best! cuti2 jgn lupo roger2

AbdullahUmar said...

='(

AbdullahUmar said...

='(

Post a Comment

Satu Fikrah